RSS

WE WILL NOT GO DOWN

17 Jan

beberapa hari lalu dapet lagu ini dari kucluk yang katanya dari samsul, hari ini mulai banyak diputer di tipi-tipi…
donlot di sini atau di sini

WE WILL NOT GO DOWN (Song for Gaza)
(Composed by Michael Heart)
Copyright 2009

A blinding flash of white light
Lit up the sky over Gaza tonight
People running for cover
Not knowing whether they’re dead or alive

They came with their tanks and their planes
With ravaging fiery flames
And nothing remains
Just a voice rising up in the smoky haze

We will not go down
In the night, without a fight
You can burn up our mosques and our homes and our schools
But our spirit will never die
We will not go down
In Gaza tonight

Women and children alike
Murdered and massacred night after night
While the so-called leaders of countries afar
Debated on who’s wrong or right

But their powerless words were in vain
And the bombs fell down like acid rain
But through the tears and the blood and the pain
You can still hear that voice through the smoky haze

We will not go down
In the night, without a fight
You can burn up our mosques and our homes and our schools
But our spirit will never die
We will not go down
In Gaza tonight

trus barusan juga nemu artikel katanya facebook dan wordpress untuk membiayai israel untuk perang di gaza bener ga sih?! kok berasa kaya film yang killwithme.com itu sihhhhh?!?!?! bener gak sihhh?!?!

 
1 Comment

Posted by on January 17, 2009 in di sekitarku

 

One response to “WE WILL NOT GO DOWN

  1. erra

    January 19, 2009 at 5:04 am

    lagunya seh nyentuh banngggeetttsss vie, tapi apalah arti sebuah lagu kalo kita juga gak ada usaha mo bantu…gmana doonggg vie….jadi cuma bisa bantu pake doa aja…nehhh ih udah sebel deh kalo denger yang namanya israel…kalo masalah soal biaya dan membiayai…bisa jadi betul bisa jadi gosip…, karena yang aq denger seh vie bukan hanya produk2 itu aja banyak produk lainnya aq pernah denger cocacola company,produk jhonson baby juga dan masih banyak lagi…yang dananya disumbangkan untuk perang, terutama perang melawan umat muslim…kalo kita mau gmana coba cara berhentiinnya…karena semua produk2 kita memang sudah dikuasai pasar amerika…kalo mau ya pemerintahnya seh…dengan resiko para pengusaha di indonesia…ya rugi tapi mana ada pengusaha yg mo rugi jadi…ya jalan terus…😦

    hehehe…iya nih, kemaren ngoceh-ngoceh gak jelas m cowo ku, katanya dia… ya semuanya juga dari sono, jadi…ya gitu deh👿
    atau mo ikutan kaya iran?! gak tergantung m ameriki?!😉

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: